Lillafüred Kapuja Mini Hotel Étterem • Szállás Lillafüreden

Varázslatos környezetben, nyugodt pihenés!

Elérhetőség

  • Cím: 3535 Miskolc, Partos út 14. | Tel/Fax: 06 (46) 339-423 | Mobil: 06 (30) 9-681-045 | Email: lillafuredhotel@gmail.com | Kresák János hotel-igazgató

Cím: 3535 Miskolc, Partos út 14
GPS koordináták: É.Sz.: 48.1157121401887, K.H.: 0.663968920707703

Térkép

Hogyan találja meg a Lillafüred Kapuja Hotelt?

Ha autóval érkezik

Budapest és a szlovák határ (Tornyosnémeti) felől   3-as főút
Budapest felől autópályán   3-as főút
Ózd felől   26-os főút
Tiszaújváros felől   35-ös főút
Sátoraljaújhely felől   37-es főút

Bármely irányból közelíti meg a várost, mindegyik esetben a Búza térre érkezik meg. Ezt arról ismerhetjük fel, hogy a távolsági (sárga buszok) és a helyi közlekedés autóbuszai (kék buszok) egy hatalmas központi autóbusz állomást alkotnak. Innen úgy juthat el hozzánk, hogy a nagy sárga épületet, amely a Miskolc Pláza figyelve elindul nyugati irányába. Hogy pontosan melyik úton induljon el úgy határozhatja meg, hogy a 26-os főút Ózd irányába megy kifelé a városból. Ha ezt az utat vesszük figyelembe, akkor jobbra az autóbusz állomás után van egy templom, balra pedig a már említett Miskolc Pláza. Itt kell a Pláza épülete után közvetlen balra fordulni. Értelemszerűen ha Ózd felől érkezik akkor azonnal jobbra fordul, ahogy meglátja a pláza sárga épületét. Ezen az úgynevezett Északi tehermentesítő útvonalon elindul Lillafüred irányába. A villamos végállomás már a diósgyőri városközpont. Ezt elhagyva kb 2-3 km távolságra található a Majális-park. Ezen park előtt kb 100-200 méterrel lesz egy út, amelynek az aljában egy lila alapon fehér szöveggel megtalálható a Lillafüred Kapuja Hotel felirat. Onnantól értelemszerűen a táblát kell követni és 1 perc alatt a hotelben találja magát. A Búza térről ez az út alig vesz igénybe 25-30 percet.

Ha vonattal érkezik

Két vasútállomása van a városnak (Tiszai és Gömöri pályaudvar) de akárhonnan is érkezik az esetek 100%-ban a Tiszai pályaudvar a célállomás.

Ez a pályaudvar

  • Budapest – Hatvan – Miskolc – Szerencs – Sátoraljaújhely
  • Tiszaújváros – Miskolc
  • Mezőcsát – Miskolc
  • Hidasnémeti – Miskolc
  • Ózd – Bánréve – Miskolc
  • Tornanádaska – Miskolc vonal vonatait fogadja.

A pályaudvarról legegyszerűbb módja hogy az 1-es jelzésű (vigyázzon mert van 1A és 101 jelzésű is és az nem addig közlekedik ameddig szükséges lenne) autóbusszal a végállomásig, azaz a Majális parkig utazik. Innen már csak visszagyalogol kb 100-200 m-t majd ott talál egy lila alapon fehér szöveggel ellátott táblát, amely mutatja hogy merre haladjon a hotelünk felé. Az 1-es jelzésű autóbuszon kívül más járattal vagy villamossal utazni nem ajánlott, mert arról minden esetben 1 alkalommal át kell szállni és az bonyodalmakat okozhat Önnek ha nem ismeri városunk közlekedését.

Ha autóbusszal érkezik

Amennyiben autóbusszal közelíti meg városunkat, úgy célszerű a Búza téren lévő autóbusz végállomáson leszállnia a járműről. Itt két közeli helyi járati megállóban is felszállhati egy helyi járatra. Mindkét megálló kb egyforma távolságra van a végállomástól. Az egyik a piac irányába a főút felé, a másik a Miskolc Pláza (sárga épület) tőszomszédságában. Innen már ugyan azt az útvonalat kell követni, mint ami fentebb a vonatnál le van írva.

Bízunk benne hogy sikeresen és zökkenőmentesen megtalál minket. Várjuk szeretettel!

Online Szállásfoglalás

A *-gal jelölt mezõk kitöltése kötelezõ.